wyszukiwanie zaawansowane
  • Nowy slider 1
  • Nowy slider 2
01
0
Strona główna1 » Polityka prywatności

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI
W związku z wejściem w życie zmian wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (tzw. „RODO”) chcemy Cię poinformować o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych oraz o przysługujących Ci prawach z tym związanych.
 
Poniżej znajdziesz podstawowe informacje na temat zmian jakie wprowadziliśmy:
Kto będzie administratorem Twoich danych?
1.Administratorem Twoich,Danych Osobowych jest Firma handlowa Marcin Nowak z siedzibą w Zabrzu 41-808 przy ul.Budowlana 53/15 NIP: 969-019-04-53, zwanej BIELIZNA-BODY Będącą jednocześnie usługodawcą i sprzedawcą.
2.Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób, których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są przetwarzane zgodnie z prawem (czyli zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. 1997 Nr 133, poz. 883 ze zm.) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz.U. 2002 Nr 144, poz. 1204 ze zm.).
3.Sklep Bielizna-Body zastrzega sobie prawo do aktualizacji i modyfikacji zasad Polityki Prywatności
4.Wszelkie zmiany dotyczące niniejszej polityki ogłoszone zostaną poprzez umieszczenie zmienionej wersji na witrynach internetowych Bielizna-Body
CEL I ZAKRES ZBIERANIA DANYCH OSOBOWYCH
1.Dane osobowe gromadzone i przetwarzane są jedynie za zgodą użytkownika witryny internetowej www.bielizna-body.pl
2. Rejestracja w sklepie internetowym Bielizna-body wymaga wypełnienia formularza, w którym zawarte zostaną dane osobowe (imię, nazwisko), dane teleadresowe oraz informacje służące do zarządzania kontem (login, hasło)
3. Dane te będą wykorzystywane w celu umożliwienia użytkownikowi dokonania zakupu, realizacji transakcji, a także w kontaktach ze sklepem.
4. Wszystkie dane pozyskane przez Bielizna-body nie będą sprzedawane ani udostępniane innym podmiotom w celach innych niż realizacja umowy. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępnić zebrane dane do następujących podmiotów:
Inpost - w zakresie niezbędnym do obsługi dostawy zamówienia.
DHL - w zakresie niezbędnym do obsługi dostawy zamówienia.
DotPay - w zakresie niezbędnym do obsługi płatności za zamówienie.
Przelewy 24- w zakresie niezbędnym do obsługi płatności za zamówienie.
W tych przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum.
5.Podczas wizyty na stronie internetowej automatycznie zbierane są informacje dotyczące wizyty (adres IP). Dane te wykorzystywane są jedynie w celach statystycznych.
6.Zebrane dane będą dostępne osobom upoważnionym do administrowania serwerem i do obsługi sklepu internetowego www.bielizna-body.pl
7.Zebrane dane przechowywane są przez czas nieokreślony.
W każdej chwili masz prawo zażądać informacji o tym, które Twoje dane osobowe przechowujemy, sprostowania lub żądania ograniczenia ich przetwarzania (żądanie uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia). Użytkownik ma prawo do przenoszenia jego danych osobowych. Prosimy w tym celu o kontakt pod aderesem:sprzedaz@bielizna-body.pl lub drogą pocztową na adres: Firma Handlowa Marcin Nowak ul. Budowlana 53/15, 41-808 Zabrze.
8.Jeśli uważasz, że Sklep Bielizna-body przetwarza Twoje dane osobowe w niewłaściwy sposób, możesz się z nami skontaktować pod adresem sprzedaz@bielizna-body,pl lub Firma Handlowa Marcin Nowak ul Budowlana 53/15, 41-808 Zabrze.
Masz też prawo do: -wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych;
BEZPIECZEŃSTWO DANYCH OSOBOWYCH
1.Formularze zamówień, które wymagają podania pełnych danych adresowych, są umieszczone w bezpiecznym obszarze serwisu i łączenie się z nimi odbywa się za pośrednictwem bezpiecznego połączenia (SSL).
2.Dostęp do Konta możliwy jest jedynie po podaniu indywidualnego loginu i hasła
AKCEPTACJA ZASAD POLITYKI PRYWATNOŚCI
1. Korzystając z witryny internetowej Bielizna-body użytkownik wyraża zgodę na warunki wymienione w powyższej Polityce Prywatności.
2. W przypadku, gdy użytkownik nie wyraża zgody na gromadzenie i wykorzystywanie danych osobowych zgodnie z zasadami polityki, zobowiązany jest powstrzymać się od korzystania z witryny internetowej Bielizna-body
POSTANOWIENIA KOŃCOWE
Strona internetowa Bielizna-body może zawierać linki do innych stron internetowych (serwisów). Jednak, gdy korzystałeś z tych linków do opuszczenia naszej strony, należy pamiętać, że nie mamy żadnej kontroli nad tymi stronami. W związku z tym, nie możemy być odpowiedzialni za ochronę i prywatność żadnych informacji, które podasz podczas zwiedzania takich miejsc i takie miejsca nie są objęte niniejszą polityką. Należy zachować ostrożność i zapoznać się z oświadczeniem o ochronie prywatności mających zastosowanie do takiej strony.
NEWSLETTER
Usługa NEWSLETTER umożliwia wszystkim zainteresowanym osobom automatyczne otrzymywanie informacji marketingowych o produktach i usługach Sklepu Bielizna-body.pl
O ile wyrazili Państwo na to zgodę (czyli zapis do newslettera), podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów www.bielizna-body.pl zgoda może być cofnięta w każdym czasie, np. poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres sprzedaz@bielizna-body.pl lub pocztą tradycyjną na adres Firma Handlowa Marcin Nowak ul Budowlana 53/15 41-808 Zabrze.
 
1.Korzystanie z usługi jest dobrowolne i bezterminowe.
2.W celu świadczenia tej usługi pozyskujemy od osób zainteresowanych nazwy adresów poczty elektronicznej. Zarejestrowana osoba, w każdej chwili, ma możliwość dokonania zmiany bądź usunięcia swoich danych wprowadzonych w procesie rejestracji.
KORZYSTANIE Z PLIKÓW COOKIES
Czym jest plik cookie ?
Plik cookie (ciasteczko) to niewielkie informacje w formie pliku tekstowego zapisywane na Państwa urządzeniu końcowym (np. komputerze, tablecie, smartfonie) po wyrażeniu na to zgody.
Zgoda na cookies.
Podczas pierwszej wizyty na stronie wyświetlana jest informacja na temat plików cookies.Zaakceptowanie i zamknięcie tej informacji oznacza, że wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie plików cookies zgodnie z postanowieniami polityki prywatności. Zgodę mogą zawsze Państwo wycofać, usuwając pliki cookies oraz zmieniając ustawienia plików cookies w swojej przeglądarce. Należy pamiętać, że wyłączenie plików cookies może powodować trudności w korzystaniu ze strony, jak również z wielu innych stron internetowych, które stosują cookies.
Zawartość plików cookie nie pozwala na identyfikację użytkownika, a jedynie na rozróżnieniu od innego. Zazwyczaj taki plik zawiera nazwę strony internetowej z której pochodzi, czas przechowywania na komputerze czy innym urządzeniu oraz unikalny numer.
Rodzaje plików cookie.
Pliki cookies można podzielić na własne oraz pochodzące od podmiotów trzecich.
* cookies własne- wykorzystywane są w celu prawidłowego działania strony
* cookies podmiotów trzecich- nasz sklep podobnie jak większość współczesnych stron internetowych, wykorzystuje funkcje zapewniane przez podmioty trzecie, co wiąże się z wykorzystywaniem plików cookies pochodzących od podmiotów trzecich.
Dzięki tym plikom możliwe jest zbieranie informacji na temat korzystania ze strony takich jak liczba osób odwiedzających, rodzaj systemu operacyjnego i przeglądarki internetowej wykorzystywanej do przeglądania strony, czas spędzony na stronie, odwiedzone podstrony itp. Umożliwiają one również otrzymywanie reklam dostosowanych na podstawie indywidualnych preferencji użytkowników. 
Zapewniamy również możliwość korzystania z funkcji społecznościowych ( udostępnianie treści, subskrypcja profilu społecznościowego). Korzystanie z tych funkcji wiąże się z wykorzystywaniem plików cookies administratorów serwisów społecznościowych.
Pliki cookie wykorzystywane przez Sklep Bielizna-body.
Sklep internetowy nie zbiera w sposób automatyczny żadnych danych, z wyjątkiem danych zawartych w plikach cookies podczas samego korzystania z Witryny. Pliki cookies to małe pliki tekstowe wysyłane przez sklep internetowy i przechowywane na Państwa komputerze zawierające pewne informacje związane z korzystaniem przez Państwa z Witryny i Sklepu Internetowego. Wykorzystywane przez sklep internetowy pliki cookies mogą mieć charakter tymczasowy lub trwały. Tymczasowe pliki cookies są usuwane z chwilą zamknięcia przeglądarki, natomiast stałe pliki cookies są przechowywane także po zakończeniu korzystania przez Państwa z Witryny i służą do przechowywania informacji takich jak Państwa hasło czy login, co przyspiesza i ułatwia korzystanie z Witryny.
Sklep internetowy wykorzystuje poniżej wymienione pliki cookie w następujących celach:
* pozwalają nam zapewnić prawidłowe funkcjonowanie strony, jakiego oczekujecie
* poprawić szybkość i bezpieczeństwo korzystania ze strony
* ulepszać funkcje dostępne dla Państwa na stronie
* korzystać z narzędzi analitycznych
* korzystać z narzędzi marketingowych
* zapewniać funkcje społecznościowe
W każdym wypadku mogą Państwo zablokować instalowanie plików cookies lub usunąć stałe pliki cookies, wykorzystując stosowne opcje Państwa przeglądarki internetowej. W razie problemów doradzamy skorzystać z pliku pomocy przeglądarki lub skontaktować się z producentem przeglądarki, z której Państwo korzystacie.
 
ZAKUPY Z TWISTO
 

1. Sklep internetowy przetwarza Pani/Pana dane osobowe w następujących celach:

 

  1.  
  2. a) przekazania Pani/Pana danych osobowych do ING Banku Śląskiego S.A. („Bank”) w związku z:

  3. a. świadczeniem przez Bank na rzecz Sklepu internetowego usługi udostępnienia infrastruktury do obsługi płatności przez Internet (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. f) Rozporządzenia).

  4. b) obsługą i rozliczaniem przez Bank płatności dokonywanych przez klientów Sklepu internetowego przez Internet przy użyciu instrumentów płatniczych (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. f) Rozporządzenia).

  5. c) w celu weryfikacji przez Bank należytego wykonania umów zawartych ze Sklepem internetowym, w szczególności zapewnienia ochrony interesów płatników w związku ze składanymi przez nich reklamacjami (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. f) Rozporządzenia).

  6. d) przekazania Pani/Pana danych osobowych do Twisto Polska sp. z o.o. w związku z możliwością zaproponowania dokonania zapłaty za nabyty towar lub usługę przez Twisto Polska sp. z o.o. w ramach umowy zlecenia obejmującej formułę zakupową „Kup z Twisto” i udostępnieniem tej formuły zakupowej przez Sklep internetowy, a także celu weryfikacji przez Twisto Polska Sp. z o.o. należytego wykonania takich umów zlecenie (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. f) Rozporządzenia).

 

 

 

2. W związku z przetwarzaniem danych osobowych w celach określonych w ust. 3 i 4, Pani/Pana dane osobowe mogą zostać udostępnione przez Sklep internetowy innym odbiorcom lub kategoriom odbiorców danych osobowych, którymi mogą być:

 

  1. a) ING Bank Śląski S.A.

  2. b) Twisto Polska sp. z o.o.

 

 

 

3.W przypadku, gdy podanie przez Panią/Pana danych osobowych następuje w celu zawarcia umowy ze Sklepem internetowym, podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest warunkiem zawarcia tej Umowy. Podanie danych osobowych w tej sytuacji jest dobrowolne, jednak konsekwencją niepodania tych danych będzie brak możliwości zawarcia umowy ze Sklepem internetowym.

W przypadku, gdy podanie przez Panią/Pana danych osobowych następuje w celu przekazania Pani/Pana danych osobowych do Twisto Polska sp. z o.o. przed zawarciem umowy sprzedaży towaru (lub usługi) nabywanego w Sklepie internetowym, przekazanie tych danych jest warunkiem zawarcia umowy sprzedaży w związku modelem biznesowym prowadzenia działalności przyjętym przez Sklep internetowy.

W przypadku przekazania Pani/Pana danych osobowych do Banku w związku z obsługą i rozliczaniem płatności dokonywanych przez Panią/Pana płatności na rzecz Sklepu internetowego przez Internet przy użyciu instrumentów płatniczych, podanie danych jest wymagane w celu realizacji płatności i przekazania potwierdzenia jej dokonania przez Bank na rzecz Sklepu internetowego.


Przejdź do strony głównej
  • baner środkowy dolny
0
0

Promocje czasowe - Zdecyduj się jak najszybciej

Biustonosz powiększający mocno z żelem max up 1600 Jolidon

Biustonosz powiększający mocno z żelem max up 1600 Jolidon

159,00 zł139,00 zł
                                              Biustonosz powiększający mocno z żelem max up 1600 Jolidon 
                                              Powiększenie biustu o 2 razy ,
                                              Zbliżenie biustu do siebie na ponętny wygląd, 
                                              Uniesienie biust najlepiej do dekoltu. 
                                              Najlepszy biustonosz na mały lub wiotki biust. 
szt Do koszyka
pozostało tylko do końca promocji !!
Biustonosz bardzo mocno powiekszajacy biust z żelem Dea

Biustonosz bardzo mocno powiekszajacy biust z żelem Dea

149,00 zł139,00 zł
                                                               Biustonosz  bardzo mocno powiększający biust  z żelem DEA 
                                                               Zwiększenie biustu przez uniesienie, zbliżenie i specjalny wewnętrzny wkład.
 
szt Do koszyka
pozostało tylko do końca promocji !!
Dostawa
Kontakt
FIRMA HANDLOWA MARCIN NOWAK
ul. BUDOWLANA 53/15
41-808 ZABRZE
Tel. 512 442 006

sprzedaz@bielizna-body.pl
NIP: 969-019-04-53
Wszystkie prawa zastrzeżone 2020